Sunday, 11 March 2012

Air Mani Wanita Sebagai Ubat Yang Mujarab!

Wanita hari ini mungkin terlena atau pun tidak tahu bahawa di dalam dirinya punyai satu jenis cecair yang di panggil air mani itu punyai khasiat yang amat luarbiasa! Berbeza dengan air mazi wanita ianya sememangnya najis dan lagi tidak punyai banyak kegunaan berbanding air mani wanita.

Air mani wanita ini bukan sahaja boleh di gunakan sebagai pengubat sakit kepala si suami malah, ianya di gunakan untuk tujuan mengikat suami, tundukkan suami, atau menyihir suami agar mati pucuk sekiranya si suami berpoligami.!

Tapi AWAS !! sesungguhnya azab Allah itu amatlah pedih! Tetapi disini saya bukan ingin bongkarkan rahsia cara-cara atau bagaimana menyihir suami menggunakkan air mani, tetapi saya ingin dedahkah rahsia bagaimana air mani wanita ini di gunakan sebagai satu bahan pengasih yang amat ampuh sekali mujarabnya.. ianya tidak ada kaitan dengan mistik, jin, syaitan, bomoh atau sebagainya.

Semua rahsia tersebut sah dari segi hukum agama dan tidak berdosa. Sekiranya anda inginkan maklumat tersebut dapatkan di halaman web binimuda.com

sumber: http://www.binimuda.com/klimaks
Rahsia Ini Menyebabkan Isteri Merenggek Minta Dibelai setiap malam !

No comments:

Post a Comment